HALSFLUSS

DAILY

Att man gick från att känna sig som en kung i helgen till att ligga nerbäddad i sängen med halsfluss och knapra penicillin var väl inte de roligaste. Men förhoppningsvis går det över snabbt och jag är snart fit for fight igen.. Har varit helt utslagen sen i söndags, trodde först det bara var bakfylla. Men åkte till läkaren i måndags morse efter en helvetes natt, visade sig ganska snabbt att det var halsfluss. Så har varvat Game of Thrones och sömn om vartannat nu för att bli frisk så snabbt som möjligt..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SUMMERBURST DAG TVÅ

DAILY

Vi började dagen med brunch hemma hos Lillis när alla vaknat, vi flyttade ju in hos henne i helgen då hon hade lägenheten för sig själv.

Började sedan göra oss iordning, spela beerpong, kinnekulle (bästa drickspelet) och myste på balkongen. Strax efter klockan sex kom taxin och hämtade oss, så åkte vi in till Ullevi. Och hade en superkväll med världens bästa människor.

Strax innan klockan elva drog vi från Ullevi och bort till Backstage till den officiella efterfesten. Var ju tur att vi valde att dra innan det slutade på Ullevi, då köerna för att komma in sen var sjukt långa. Hade en toppenkväll på Backstage fram till klockan tre, då drog vi vidare till park lane och var där till strax innan stängning vid fem.

always be kind.

Gillar

Kommentarer