NYÅRSFÖRBEREDELSER

DAILY

Snacka om att vi haft fullt upp med nyårsförberedelser.. Vi va uppe till halv 4 inatt för att fixa med allt här hemma. Då höll jag på med allt från kl 10 på morgonen igår, snacka om att jag var helt slut när jag väl skulle sova. Imorse åkte jag iväg snabbt och fixade mina naglar, körde på gellack denna gången då jag inte kan ha speciellt långa naglar när jag spelar handboll. Nu ska vi göra oss iordning så vi hinner klart innan brudarna kommer :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MÅNDAG

DAILY

Måndag och kort jobbvecka igen, så skönt. Börjar inte förrän 12.45 idag, men var ändå uppe alldeles för tidigt. Skulle vara i Onsala kl 8 för att fixa mina fransar, men det va de värt. Åkte hem och färgade håret och åt frukost direkt efter. Så nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning.. Hade tänkt försöka hinna med systemet och eventuellt Kungsmässan för att fixa en sak innan jag börjar jobba. Ikväll måste jag nämligen åka direkt från jobbet till träningen..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

BY MALENE BIRGER

NEW IN

Så typiskt att när man ska åka och kolla mellandagsrean och fynda lite så får man bara med sig saker till ordinarie pris hem, haha. Men kunde inte motstå detta underbara skal från Tara. Hatar verkligen att ha skal, men detta skalet var så tunt att det knappt känns som att man har skal. Och dessutom så snyggt, så fick vara värt några hundralappar..

always be kind.

Gillar

Kommentarer