GYMMET

DAILY

Kom hem från gymmet för en liten stund sen.. Jobbade såpass sent ikväll så hann inte upp till Kungälv och kändes lite ovärt när jag ändå inte skulle träna handboll. Så åkte med brorsan till Kungsmässan och fixade en telefon till hon i förtidig födelsedagspresent. Sen släppte jag av honom hemma och åkte iväg till gymmet :) Så skönt att få börja träna lite lätt igen. Ligger på soffan och kollar Hawaii Five-O, hade tänkt lägga mig snart så jag orkar upp imorgon.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MÅNDAG

DAILY

Idag går jag på mitt vanliga schema med heltid igen, så skönt att komma tillbaka till rutiner. Men lär ju vara helt slut när jag slutar idag då jag varit sjukskriven så länge nu.. Sen hade jag tänkt försöka börja träna idag, vilket ska bli så skönt också. Men lär ju dö av trötthet, inte ansträngt mig mer än någon promenad de senaste..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

PRANK

DAILY

Blev prankad så in i bomben imorse, kan ju säga att dem inte går säkert numera.. Var så skakis och ville typ gråta, ändå lyckades dem håll inne med att de va ett prank i säkert två timmar. När jag hade samlat mig igen åkte jag i ilfart till Kungälv för att kolla på laget, som vann med stabila 37-14. Åkte hem och lagade mat tillsammans med Jennifer och nu är vi påväg till henne för att lämna bilen innan vi ska in till stan och sätta oss på vårt mycket saknade pelli.

always be kind.

Gillar

Kommentarer