SNAPSHOTS

DAILY

Ska försöka hitta ork att skriva något, men just nu ligger jag helt död på soffan. Fick gå hem från jobbet för jag mådde så dåligt, så fort jag är lite levande igen kommer jag tillbaka.. Tills dess bjuder jag på lite blandade bilder från den senaste tiden!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

EN HELG I HALMSTAD

DAILY

Vet inte var jag ska börja, men kan ju börja med att be om ursäkt för fruktansvärt dåligt uppdatering.
Men i torsdags åkte jag ner till Halmstad där Zaman väntade, så åkte vi med hennes moster och man med husvagnen ner till campingen i Tylösand som vi skulle bo på. Fixade allt där och åkte sedan in till stan för att fixa allt med mat och dricka till helgen :) Sen grillade vi, gjorde oss iordning och förmörkade med några killar från campingen som jag "kände" lite från innan. Drog sedan till Leffe's där vi mötte upp några killkompisar från Stockholm och hade en riktigt grym kväll innan vi drog med dem på efterfest till vår husvagn.

På fredagen drog vi ner till stranden och solade, kollade volleyboll och även spelade volleyboll med Zaman's kille och hans kompisar. Sen kom även Sanna och Ida ner som skulle bo med oss i husvagnen, så hängde vi på stranden innan vi drog en snabbis till after beachen och sedan tillbaka till husvagnen och gjorde oss iordning. Och där vi även träffade på Pillan som vi spelat med. Åkte och käkade, gjorde oss iordning och förkrökade sedan med våra grannar innan vi drog till Leffe's. Men det var 23 och alla var ju för små, så tog en taxi in till stan och gick ut på Mårtenssons istället. Hade en riktigt grym kväll fram tills jag visade min absoluta klantighet och krossade skärmen på telefonen. Åkte till campingen och bröt oss in till bubbelpoolen och hängde där ett tag med några grabbar vi hittade i stan innan vi drog tillbaka till husvagnen och la oss.

På lördagen vaknade vi av att regnet öste ner och smarta som två personer i husvagnen varit (inte jag, yes) hade dem hängt sina grejer efter bubbelpoolen på utsidan, så kan ju inte direkt påstå att dem var torra. Vi drog in till stan för att ta en vända på systemet och affären, Sanna var dessvärre tvungen att åka hem. Så blev jag, Ida och Zaman kvar. Drog sedan hem och gjorde oss iordning, åkte och käkade och drog sedan hem till Zaman's kille och grabbarnas lägenhet och förkrökade innan vi åkte in till Mårtenssons. En riktigt rolig kväll också, men smockat med folk ute så var såååå trångt. Sedan drog vi förbi donken innan vi gick hem till lägenheten och var sköna och väckte alla grabbar som sov, haha. Men snacka om att det var skönt att sova i en riktigt skön säng efter sovit i husvagnen. Sen att dem hade stor lägenhet var ju inte lite dåligt, med tanke på att vi sov sisådär 13 pers där.. haha. 

På söndagen åkte vi rätt tidigt tillbaka till campingen och städade, packade bilen och checkade ut. Så åkte vi tillbaka till lägenheten och käkade och bara degade med alla som varit där dagen innan och sovit, tänkte att de va bäst så vi kunde nyktra till och köra hem lite senare. Har ju inte direkt blivit många timmars sömn denna natten, så var som tur är ledig idag och vaknade precis. UNDERBART!

always be kind.

Gillar

Kommentarer