FYRHJULING

Detta inlägget skulle komma upp tidigare idag..

Passade på att hyra fyrhjulingen idag också, så åkte till Mylopotas och hängde några timmar. Så nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet och beställt in lunch. Efter maten hade vi tänkt lägga oss någon timma vid poolen innan vi ska göra oss iordning :) Har tre ställen jag kör spf 20 och totalt bränner sönder mig på, men resten av kroppen har jag kunnat köra olja från dag ett. Så störande, haha.. Så idag låg jag delvis under ett parasoll för att inte bli sjuka kräftan.

Igår tog vi fyrhjulingen till Mylopotas på kvällen och satte oss på en jätte mysig restaurang precis vid stranden och käkade jätte god pasta. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och drack lite cocktails och degade innan vi åkte tillbaka in till stan och kollade runt lite :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MYLOPOTAS

Efter frukosten imorse gick vi ner till hamnen och hyrde en fyrhjuling, så åkte vi bort till stranden Mylopotas. Så himla fint att köra igenom allt med den utsikten och vattnet, så underbart. Hängde med några norrmän några timmar på stranden innan vi åkte tillbaka till hotellet och käkade lunch :) La oss sedan vid poolen en stund och nu har vi precis duschat och ska köra oss iordning för kvällen!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

MIDDAG

Efter lunchen hängde vi lite till vid poolen innan vi gick upp till rummet och duschade och fixade oss. Så gick vi ner till hamnen och käkade middag, inte godaste maten direkt men funkade. Har nog aldrig känt mig så uttittad som påvägen ner när vi kommer med våra klackskor, haha. När vi kom tillbaka till hotellet satte vi oss utanför rummet och lyssna på musik och drack, men Jennifer mådde inte så bra så hon gick och la sig. Så sitter nere vid poolen nu för att ha wi-fi, inte trött så onödigt att ligga på rummet och inte kunna sova utan wi-fi..

always be kind.

Gillar

Kommentarer