LUNCH

DAILY

Ligger på soffan och precis ätit lite "lunch", är så trött så skulle kunna tänka mig att ta en powernap.. Men hade tänkte hoppa in i duschen alldeles strax och sen ta en sväng förbi maxi och fixa lite middag innan jag måste börja göra mig iordning inför ikväll :) Ska ha mina nya brallor ikväll som jag ÄLSKAR. Åhhh, så snygga. Och blir ni ens förvånade att dem är svarta? Och att till dem ska jag ha en svart blus? Tänkte väl inte de. Man blir mer chockad när jag inte bär svart nu för tiden.. haha.

always be kind.

Gillar

Kommentarer

VUXEN

DAILY

Visst att jag fyller 22 i år, men att gå upp klockan 9 och helt plötsligt få för sig att hänga upp tvätt och städa lägenheten.. haha lite väl vuxet kanske. Men fick gjort det och hann till och med sätta på en till tvätt, sen stod jag nästan utanför systemet när dem öppnade.. haha. Men behövdes hinnas med innan jag börjar jobba nu kl 11 :) Sen ska jag hinna med allt för mycket resten av dagen, så det ska bli intressant om jag ens kommer hinna med hälften :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SHUFFELBOARD

DAILY

Med tanke på att vi fick inställd match imorgon så drog tränarna ihop en lite roligare kväll med shuffelboard på biljardpalatset istället för fredagsträning :) Har nu spelat klart och sitter och väntar på maten, kan ju medge att jag och Jonas kom sist. Men vad gör det, roligt var det iaf :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer