LÖRDAG

DAILY

 Ameen hallå där!

Denna lördagen till ära har jag spenderat med att jobba, haha inte allt för sugen på de. Har knappt ätit något idag heller, tre stycken rostade mackor. Sen jag va klar vid 17 så har jag bara legat på soffan och kollat CITYAKUTEN (såå bra). Men känner hur magen kurrar och jag orkar inte laga någon mat så hade väl tänkt cykla förbi antingen donken, pizzerian eller köpa något ätbart på affären när jag ändå ska dit för att köpa lite gott inför ikväll. Planen vart väl först kräftskiva men har inte hört något mer om de, sen så är jag faktiskt för trött för att ens ta mig från soffan. Så det blir till affären, fixa mat och sen hem och spendera resten av kvällen på soffan för att orka upp och jobba imorgon med :)  

always be kind.

Gillar

Kommentarer

SERIÖST

HAHA, på riktigt. Orkar inte med sjukaste oflytet på en kväll.. När jag väl kommer till Kungsbacka så öser regnet ner, men jag är ju så smart så jag har ju cykeln på stationen så jag kan cykla hem. Gick ju inte lika bra som jag hade hoppats på dock, när jag skulle låsa upp cykeln så böjs nyckeln. Försöker böja tillbaka den, då går den av i låset. Så med en halv cykelnyckel får jag promenera hem i ösregn både hungrig, trött och halvt sjuk. Men nu är jag äntligen hemma, så ska tvätta bort sminket och lägga mig och sova!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

OFLYT

DAILY

Har jag oflyt eller vad.. Utgången blev väl inte riktigt som vi hade tänkt oss, men missade ändå tåget 00.15. Så istället för att stå ute så va vi några som gick till The Queens, men bestämde mig sen för att gå i tid till stationen för att hinna med tåget 01.15.. Vilket jag lyckades missa exakt på pricken, rullade iväg när jag kom in på perrongen.. Som tur var fick jag sällskap till centralen, så slapp sitta helt ensam en timma till innan mitt tåg ska gå nu. As hungrig är jag också!

always be kind.

Gillar

Kommentarer