PROVTRÄNA

DAILY

Idag kan jag inte påstå att jag har gjort många knop... Igår efter jobbet cyklade jag hem och gjorde mig iordning, sen gick vi och tog oss en drink på Noba innan vi gick vidare till Harry's och hängde där till stängning. Var inte direkt pigg när klockan ringde imorse vid 8, skulle göra fransar kl 9. Sen dess har jag bara legat på soffan, sovit och kollat tv.. Men ska strax byta om till träningskläder och möta upp Malin vid stationen så ska vi åka ner till Halmstad för att provträna med HK Drott, första handbollsträningen på två månader. Sjukt nervös, men det ska väl gå bra :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

FULLBOKAD

DAILY

Sjukt kul att jag redan fått sån bra respons med fransarna. Svarade en tjej på Facebook igår att jag gör fransar och helt plötsligt hade flera sett de, så nu är jag fullbokad denna veckan och början av nästa vecka :) Så kul!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

DOCKAN

LOVE

Denna lilla tösen är som ett yrväder, inte en lugn stund med henne.. haha. Måste va med varje sekund annars vet man inte vad som händer, men det är de som gör henne så underbar. Snacka om att hon gillar att ta kort med mig, bästa Iris ❤️

always be kind.

Gillar

Kommentarer