FREDAG

Fredag och en ledig helg för dem flesta, men inte för min del. Utan jag har istället stängning hela helgen.. Ligger just nu i soffan med Ludde i knät och kollar film, ska snart göra mig iordning och röra mig bortåt kungsmässan och möta upp mamma. Vi hade tänkt gå runt lite på kungsmässan innan jag börjar jobba :) Skulle dock föredra att hoppa ner i sängen igen och ligga kvar där resten av dagen!

Gillar

Kommentarer

CHILI CHEESE

DAILY

Heeeelt död. Har ju inte direkt tränat så mycket sen vi kom hem från Thailand, 3 träningar med laget och 4 gympass ehehe..... Men idag var de ju såklart dags för en riktig mördarträning bara för jag va där och vi var 6 pers med mig. Så vi körde mv-uppvärmning, intervaller 40x20, lägen, intervaller 15x15, lägen, intervaller 10x10, lägen = DÖD. Alla låg på golvet och kämpade för att resa sig när vi va klara. Nu är jag så öm i benen att jag inte orkar stå upp.. Fick en craving på chili cheese så fick bli några påvägen hem, nu är det dock dags för en av mina favoriter. Spagetti, pesto och bacon 😍

Gillar

Kommentarer

WORK

Börjar ångra lite att jag sa att jag kunde jobba idag när jag egentligen är ledig, men behöver pengarna så varför inte. Men lär bli fruktansvärt stressigt, för direkt när jag slutar så måste jag nästintill springa bort till hallen och träningen. För tillfället sitter jag under täcket i soffan och äter frukost, ska snart göra mig iordning innan jag måste dra mig bortåt mot jobbet :) Längtar inte direkt till helg för den delen heller, stänger hela helgen..... Hatar stängningshelger, helt slut när man stänger tre dagar i rad och så himla tråkigt. Men men..

Gillar

Kommentarer