SATS

DAILY
Vilken mysdag på jobbet, först hade jag massor med barn som fick massa ballonger och ansiktsmålning och sen skulle dem testa på Parkour inne i stora salen. Så då gick jag ut och grillade korv som dem skulle få efter passet och när vi väl va klara där så slutade jag :)

Men hängde kvar lite och pratade med mina kära kollegor som man inte träffar allt för ofta när man är inne i mini själv. Det slutade med att Zana tjatade med mig på ett intervall/magpass. Svettades som om jag sprang i en bastu och ville bara lägga mig ner undertiden, men nu efteråt känns de så jäkla skönt :) Lär ju ha fruktansvärd träningsvärk imorgon är en sak som är säker!


always be kind.

Gillar

Kommentarer

SÄMSTA MORGONEN

Absolut sämsta morgonen någonsin! Börjar klockan 8 i Eriksberg, så går upp extra tidigt och duschar för att bli pigg och hinna äta frukost, vilket innebär att jag är klar tidigare än vanligt och kände att jag likaväl kan gå till tåget direkt slipper jag missa de.. Där trodde jag fel! Självklart går inte låset på ytterdörren att låsa upp, så både jag, min lillebror och hans kompis sitter och försöker lirka upp de. När inte de funkar så skruvar jag loss den yttre delen av låset i hopp om att kunna få upp de.

Sen ringer jag först pappa om hjälp, sen Aranäs fastigheter, grannarna och tillsist låssmeden. När jag väl står där och pratar med låssmeden så hör jag min lillebrors kompis ropa att han fick upp de, den lyckan. Stod och skuttade av glädje och skrek hur grym han är :) Vilken lättnad!

Men nu till problem nummer två, började ju som sagt klockan 8 i Eriksberg för att städa första timman.. Det är väl inte de värsta att missa, men det värsta är att minisats öppnar klockan 9. Självklart är jag själv där och det är familjedag på Sats idag, vilket betyder att de kommer vara MASSA barn och jag är inte där.. KAOS. Vill gråta. FAN DÖRREN! 😩Sa till pappa att jag skulle kasta nycklarna åt helvete för att dem inte funkade, han hejda mig med att de inte va någon bra idé då dem kostar 600 kr styck. Ajdå! Bra att jag inte hann de då, men ska allt ringa och klaga att dem inte har fungerande lås.. 👊

always be kind.

Gillar

Kommentarer

IDOL

DAILY
Har bara hunnit se två avsnitt av idol sen de började och i brist på annat så har jag nu bäddat ner mig i sängen och hade tänkt kolla avsnitten jag missat :) Snacka om gåshud när man fick se tidigare idol deltagare som har tagit sig långt, ex Loreen & Robin Stjernberg :) Lika bra som dem är så finns det ju totalt jäkla värdelösa stolpskott som söker också, underhållning på hög nivå!

always be kind.

Gillar

Kommentarer