HEJDÅ JULI

Juli börjar gå mot sitt slut om lite mer än en timma så går vi över till augusti och närmar oss hösten mer och mer, får väl börja tacka sommaren för den här gången. Men innan hösten kan få hälsa på så har jag en veckas semester från och med lördag, YEY. Så då får det gärna vara världens bästa och finaste väder tycker jag allt :) Men nu hade jag iaf tänkt krypa ner i sängen lite halvt livrädd, ligger nämligen i soffan och hör någon som skjuter där ute med ett gevär eller något.. Inte lite läskigt. Så blir att släcka ner, låsa dörren och krypa ner i sängen med en bok och läsa lite innan jag måste sova :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

PAKET

DAILY
Hämtade ut ett paket påvägen hem från jobbet förut (hann inte innan.. hehe) och i paket så fanns mina nya favoritdojjor! Mina neon orangea Nike Free Run 😍 Var osäker på storleken när jag beställde dem, men dem satt som ett smäck 😊

always be kind.

Gillar

Kommentarer

LITE EXTRA

DAILY
Skulle egentligen jobbat 4 h idag bara, men fick frågan att jobba över och tackar väl inte nej till lite extra pengar en sån här fruktansvärt regnig dag :) Så nu sitter jag och har lite rast och testar dem nya chicken mcbites, sååå goda. Mycket godare än vanliga nuggets, så dem borde ni testa ;)

always be kind.

Gillar

Kommentarer