BAKSMÄLLAN 3

DAILY
Har ni inte sett baksmällan 3 än så är det dags att göra de. Jäklar va bra den va, tyckte den va mycket bättre än 2an :) Och en sak som är säker är att Bradley Cooper gör filmerna ännu bättre, inte lite snygg.. Innan bion gick vi till CT24 och käkade med Jullan och Erik som vi råkade träffa på utanför :) Gick dit i hopp om att träffa Henrik Lundqvist.. hehe. Men så blev inte fallet, så får väl hänga där resten av veckan med då nu när han är hemma.. HEJ STALKER!

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Vuxenpoäng

Bra med vuxenpoäng till mig som knappt drack något igår på middagen för att inte vara bakis 8 h på jobbet idag.. FYFAN va smart av mig! För en sak som är säker är att det inte är lugnt på jobbet.. haha. Så är ju såklart överlycklig nu att jag klarar igenom mig detta utan en bakfylla, sen att det kommer kännas som en bakfylla efter detta passet är en annan sak 😳 Men då blir det biomys med mitt hjärta som jag knappt kommer träffa något alls nästa vecka 😔 Nu in och kriga sig igenom 2 h och 45 min tillF flyter de på så här lär det ju kännas som en halvtimma 😊

always be kind.

Gillar

Kommentarer

UTBILDNING

DAILY
Luuuunch! Jobbar till 19 idag och har varit ganska mycket att göra av och till sen jag började, så va skönt att sitta ner och ta det lugnt en stund :) Har haft utbildning med en på jobbet idag och det va faktiskt jag som höll i den, har bara jobbat i två månader på donken så blev en aning chockad när jag skulle hålla i den.. haha. Men tyckte ändå jag va hyfsat bra på att lära ut :) Men nu är rasten slut så nu ska jag in i söndags kaoset igen!

always be kind.

Gillar

Kommentarer