TRÖTTER

DAILY

Va så jäkla trött efter jobbet med både ont i ryggen och benen, men jag tvingade iväg mig själv till gymmet ändå och körde 4 km på löpbandet och rehab.. haha. Hade tänkt gymma också men orkade verkligen inte så struntade helt enkelt i de. Sen cyklade jag förbi solhuset påvägen hem och nu är jag äntligen hemma och har kastat mig i soffan :) Påvägen hem så va det någon som tutade på mig, så kollade upp från mobilen och försökte samtidigt vända mig om för att se vem det va. Fick det bekräftat någon minut senare när jag fick ett argt sms av mamma där hon skrev att jag inte ska SMSA (jaaa, arga stora bokstäver) när jag cyklar.. haha. Lilla mamma dååå. :) Hade tänkt hoppa in i duschen nu och göra mig aningen fräschare innan jag ska hem till Sofi, skulle egentligen gått ut idag men kollade mitt konto igår och såg att jag bara hade 200 kr kvar :((( Så det blir en lugn myskväll med grillning hos Sofi istället :) 

Dagens lunch - OERHÖRT nyttig.... haha eller inte. tjockis johannnna

 

always be kind.

Gillar

Kommentarer

WORKILIWORK

DAILY
Krigade mig fram till stationen i blåsten, men nu sitter jag äntligen på tåget och är påväg till jobbet :) Jobbar ett kort pass idag, 12-16. Sen hade jag tänkt dra till gymmet, var allt för längesen jag var där..

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Landat i sängen

Äntligen har jag landat i sängen efter dagens jobbpass, har även hunnit äta och göra mig iordning för natten. Men nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, det är inte ofta jag lägger mig innan 23... Hade en hemskt trevlig dag på jobbet idag, det va nog till stor del p.g.a att Andreas bjöd på godis :) haha. Nu ska jag allt sova, godnatt på er :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer