dead man (?) walking

Känner mig inte allt på topp kan jag ju meddela. Jobbade ju som sagt kväll igår och fick bara 2 timmars sömn inatt, så är svintrött :( Sen jag slutade jobba för dagen har halva tiden spenderats på svärmors soffa med stängda ögon och små korta sovpauser... Ska krypa ner under täcket och kolla Johan Falk - spelets regler och nachotallrik. :) Så blir knappast mer uppdatering idag, men imorgon ska jag visa vad jag köpt och svara på en läsarfråga :)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Godnatt

DAILY
Godkväll! Kom hem från jobbet för en stund sen, skulle egentligen sovit där men hur skönt är de inte att sova i sin egna säng? Så med tanke på att jag kunde på skjuts hem av Nathalie N och skjuts till jobbet av Nathalie F så valde jag att sova hemma :) Är såååå trött, mina ögon orkar knappt hålla sig uppe längre så nu ska jag allt sova! Upp tidigt imorgon, jobbar 07.30-16.30 imorgon.... Sen ska jag hem och sova och bara ta de hur lugnt som helst. Här har ni även den goa efterätten på jobbet idag som blev över, mycket god. Även för en kaffe hatare som mig, med tanke på att de va moccamousse. Godnatt på er :))

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Trött tjej

DAILY, OUTFITS
Påväg till jobbet, tänker pengar pengar pengar... Känner att detta inte är min dag, känner mig bara grinig och trött. Så skulle helst bara vilja ligga hemma i mitt rum och deppa och kolla tv :( Men får tänka positivt, för när lönen kommer lär jag tacka mig själv att jag orkade jobba :) Här får ni även en gårdagens outfit, vilket tydligt går att se.... jag hade ett leende på läpparna! Förstår vad Jesper menar med att mitt humör alltid är upp och ner från dag till dag, haha stackars honom.

always be kind.

Gillar

Kommentarer