Hotter than fire

DAILY
Haft en myseftermiddag på stan och ätit thai med min kära pojkvän, sen gick vi till hallen och kollade herrarna och dem vann!!!!! gaaattt. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla film :) Får lägga upp kläderna jag fick av mamma imorgon istället, har inte med mig kameran till Jesper nämligen :( Men istället kan ni få se Jesper i två av grejerna han köpte idag, han tycker verkligen han är as het i dem också så ;)

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Let's face it....

DAILY

Herregud, jag kommer aldrig få något jobb! Let's face it, jag kommer vara arbetslös.......
Suttit och mejlat massa olika jobb hela dagen, fick i princip samma svar överallt att dem inte behövde personal för tillfället men dem sparar gärna mitt cv. Det var ett ställe som sa att jag skulle komma förbi så det var ju positivt :) Nu ska jag trycka i mig huvudvärkstabletter så jag blir av med min huvudvärk och sedan ska jag gå och möta Jesper och kolla runt lite på kungsmässan och äta thaimat innan vi ska kolla herrarna. Känner att jag måste ut och få luft, det är helt instängt här i lägenheten nu när solen står på och värmer. 

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Leta jobb

DAILY

Ingen sovmorgon här inte... Vaknade först klockan sju för Jesper skulle åka till jobbet och innan jag ens hinner somna om så börjar mamma och pappa prata med mig som om jag vore vaken och inte ville sova. Men fick tillslut somnat om iallafall men kunde sova speciellt länge till så vaknade när Jesper smsade mig vid halv 9. Skön sovmorgon när man har studiedag, hade inte varit helt fel att sova lite längre. Men nu när jag ändå är uppe så kan jag få gjort lite saker som inte tar allt för mycket på krafter med tanke på att jag är sjuk. Så dagens planer är att ligga i soffan, kolla film, leta jobb och fixa klart mitt CV. Skulle behöva plugga också men det tar ju en del så får se hur det blir med de ;) 
Förresten om någon söt läsare möjligtvis skulle veta något ställe som behöver extra personal eller personal så får ni gärna hojta till :D


<

always be kind.

Gillar

Kommentarer