Lycka

DAILY

åhåjaja!

sann lycka när mobilen bestämmer sig för att börja leva igen och har kvar allt på mobilen även om jag var tvungen att återställa den! min kära lilla mobil :) folk som känner mig vet vilken panik jag hade med tanke på att jag knappt kan leva utan min mobil ;)


<

always be kind.

Gillar

Kommentarer

Gobitar

FASHION

Är det något jag älskar så är det kläder, skor och väskor. Kan inte få nog av de! Folk tycker jag har mycket kläder, medan jag själv tycker att jag har lite och nästan aldrig något att ha på mig. Men kommit på att det kan bero på att jag är sån som inte kan ha samma klädesplagg ofta, har jag en tunika/skjort/tröja eller liknande idag så kan jag inte använda det igen förrän om en månad typ. Därför blir det att vi köper väldigt mycket kläder för att ha något nytt, vilket nu betyder att våra 3 garderober plus klädkammare är överfulla, så dax att skaffa mig ett klädställ som jag har velat ha riktigt länge. Löser ju problemet perfekt och den är riktigt snygg ;)

Men iallafall, jag har brist på jeans så skulle verkligen behöva införskaffa mig ett par nya. Och nu har jag hittat några gobitar som jag verkligen inte skulle tacka nej till, men det lär svida i plånboken :( Ska även köpa 20 års present till min pojkvän också! 
Så om någon snäll själ där ute (mamma&jesper kanske) vill överraska mig med några av dessa här över så skulle ju dem vara för söta ;)

 

always be kind.

Gillar

Kommentarer