6 FASHION FAVS

TIPS, FASHION, INSPIRATION

Emily Shak

Fullkomligt ÄLSKAR hennes stil, den beskriver utan ord hur jag vill att min garderob ska se ut och hur jag hade gått klädd om jag hade ekonomin till att äga så mycket kläder. Hon har aldrig en tråkig outfit och den är alltid klockren. Så följer ni inte redan henne så har ni hennes Instagram här.

Freya Killin

Här har vi en tjej som befinner sig i en priskategori kan känna igen sig själv i och faktiskt ha råd med. Hon blandar dyra märkesväskor med plagg från bland annat Zara, H&M, Topshop och Asos m.m. Så till och med vi studenter har råd med större delen av outfiten. Hon kör mer basfärger, men vem älskar inte de? Svart är ju ändå favoritfärgen. Gillar även att hon delar med sig av vart sina egna plagg finns och olika outfits alternativ på sin story. Gå in och bli inspirerad av hennes höstoutfits här.

Nadia Anya

En blandning mellan söta kjolar matchat med lite tuffare upptill eller en enkel outfit med byxor och kavaj som ser exklusivt ut. Även här oftast plagg från märken man känner igen och kan relatera till i tonerna av svart, beiget och vitt. Ett stort plus i kanten att hon länkar till plaggen hon bär så man enkelt kan hitta dem. Värsta som finns när influencers inte taggar/skriver vart det är ifrån och sedan när man frågar så får man inget svar. In och ta en titt själva för att se fler outfits här.

Alexx Coll

Denna tjejen är ett levande bevis på att garderoben inte behöver vara så avancerad för att ändå rocka en outfit. Mycket basplagg i basfärger antingen tillsammans med något coolare plagg i bland för att sticka ut. Men i övrigt ganska simpelt, lätt för alla att bära upp och en tuff mix av myskläder. Kan vi snälla någon även ta en tyst minut för bootsen på första bilden. GE MIG DESSA NU! Satan så coola. Självklart kommer hennes Instagram här så ni kan se resten av flödet.

Joana Vaz

Först och främst måste jag bara säga att hon är så snygg att jag vet inte vad och hennes flöde är en sagovärld. Inte bara bilder på hennes outfits, utan även livet i sig. Blir alltid så inspirerad och glad när hon lägger upp något. Här är det drömoutfit efter drömoutfit, inget basic eller basplagg här inte. Olika kombinationer som man inte ser överallt, en känsla av hennes egna stil och coolhet. Om ni vill kliva in i hennes sagovärld gör ni det här.

Alicia Roddy

Hennes outfits blandar alla stilar och utstrålar allt från pondus till classy. Många outfits är långt ifrån vad jag själv skulle våga sätta på mig, men det är också det som gör henne så förbannat cool. Även här blandas billigare kedjor med dyrare märken. Extra glad blir man ju såklart när det dyker upp plagg som hänger i ens egna garderob, som klänningen längst till höger. En favorit i min garderob som går att använda fortfarande fast höstkylan smugit sig på! Klicka här för inspiration <3

always be kind.

Gillar

Kommentarer