6 ÅR SEDAN

DAILY, LOVE

En av de lyckligaste dagarna man någonsin kommer vara med om!

Vi kan ju haft historiens fulaste lakan, haha. Ingen ordning för fem öre, alla bara kladdade.
Och fick vi ha "Vi gängar vem vi vill"? Nej. Hade vi det ändå? Ja. Vi vek bara upp det när vi dekorerade flaket så det inte syntes när de kontrollerade de och vek sedan ned det när vi skulle rulla iväg. Ganska brutalt uttryck, men nu för tid finns det ju en hel del värre tyvärr.

Och medan min lillebror tar studenten om 9 dagar så är det idag exakt 6 år sedan jag själv tog studenten. Där mina vänner kan jag lova att det INTE känns som så länge, själv tror jag ju att det är sisådär 3 år sedan. Det känns ju mer rimligt, kan ju inte vara så gammal att jag nu har jobbat längre än vad jag gick på gymnasiet. Tycker det är fruktansvärt läskigt att tiden går så snabbt, jag vill bara stanna tiden och leva i nuet några år. För rädslan att bli äldre och sedan behöva förlora folk i sin omgivning är fruktansvärd, när man var liten hade man inte en tanke om att en vacker dag kommerinte min farmor/mormor eller farfar/morfar leva längre. Men desto äldre jag blir, desto äldre blir de. Och då blir det bara mer och mer verkligt att de faktiskt inte kommer finnas här för evigt, mina tryggheter i livet. Har alltid stått de väldigt nära och det är också därför det nu gör extra ont i mig att farfar är så dålig, för även om jag stått alla mina mor – och farföräldrar nära så har jag alltid varit farfars lilla flicka. Vi har haft ett speciellt band som jag aldrig vill förlora! Han har, är och kommer alltid vara min bästa vän <3

Nu blev det ett djupare inlägg än jag tänkt, men vill med detta säga ta vara på all tid här i livet. Även den tråkiga tiden i skolan, för hur tråkigt man än tycker det är och längtar till studenten så är det en speciell tid i ens liv. Och hur många kan med handen på hjärtat säga att de saknar skolan när det väl tar studenten? Jag var absolut en av dom. Och vad ni än gör, lev i nuet och ta hand om nära och kära. För man vet aldrig när det kan försvinna.

always be kind.

Gillar

Kommentarer